Jolly Melancholy

Kasa-Lord


Att känna vemod inspirerar till kreativitet och är en väsentlig del av att vara en människa. Att omfamna melankoli är i slutändan att omfamna glädje.

Golden Harmony 5

Kasa-Lord


En varm sommardag sitter jag ute och har Gymnopédie av Eric Satie i hör-lurarna. Plötsligt slår en fantastiskt doft emot mig. Först blir jag lite förvirrad av den oväntade intensiva väldoften men snart upptäcker jag ett citronträd alldeles i närheten. Jag blundar och lutar huvudet bakåt mot vilstolen och drar in doften samtidigt som jag känner att musiktemat redan satt igång mitt självbelönings-system. På något sätt ville jag manifestera min underbara upplevelse. Det blev Golden Harmony 5.


"   Musiken som spelar på dina inre lugnande strängar.   "
 

Nature Sounds with Music 1

Kasa-Lord


Musiken kommer att fylla din kropp med tondans i sakta svävande rörelser, likt moln som dröjande dras isär av vinden.


Golden Harmony 4

Kasa-Lord


På ”Golden Harmony 4” kommer musiken att locka in dig i en vacker och dämpad salong. Du sätter dig bekvämt i den mjuka soffan och njuter av rymden och den varmfärgade glasväggen som har naturen utanför som fond. Snart sprider sig lugnet alltmer i din kropp.


Golden Harmony 3

Kasa-Lord


Lyssna på musiken som är fylld av stillhetens tyngdlösa toner. Ljudvinden träffar din hud och sinnesron tar över alltmer.


Vacker och elegant musik för salonger, behandlingsrum och spa. Och dina hörlurar.

Sleepy Song

Kasa-Lord


Du kommer att få höra specialgjord musik att somna till. 

- Lika tryggt som att flyta i fostervatten, sa en vän om den här sovmusiken…
Golden Harmony 2

Kasa-Lord


Sätt dig ner på musikens mjuka melodimoln och låt stillheten stråla sin sinnesro över dig i takt med vindens andetag.Slow Boat

Kasa-Lord


På ”Slow Boat” kommer du att höra elegant nedvarvande instrumentalmusik. Följ med på vattnets slingrande färd över mjuka runda stenar.


Du behöver musik som känner igen det stillsamma i dig

     Återhämtning blir en allt viktigare del av våra moderna livFagertärn

Kasa-Lord


Öppna dörren till naturens vackra rum. Här är den stiliga musiken blandad med Tivedens djupa skogar och rena vatten en ljuvlig morgon i juni. Musiken har komponerats på ingivelse av fåglarna och man kan säga att musiken bokstavligen är inspirerad av naturen själv, såsom den framträder i gyllene snittet.
 

Månstråle

Kasa-Lord


Musiken kommer att ta dig med på månens fascinerande färd genom solrymdens storslagenhet. Månen har inspirerat till dessa elva vackert och varsamt arrangerade

gitarrmelodier.Golden Harmony

Kasa-Lord


Upplev hur musiken tar dig med in i ett vackert smakfullt rum. Du lägger dig ner och tittar upp mot himlen genom det stora glastaket. Lätta moln rör sig långsamt i takt med det lugn som sprider sig.

Där gyllene snittet och den nutida neuroforskningen möts, där uppstår Kasa-Lord-musiken.