Slow Boat - Kasa-Lord

Du kommer att få höra elegant nedvarvande instrumentalmusik.

Följ med på vattnets slingrande färd över mjuka runda stenar.
Lyssningsexempel

Slow Boat


1 Water Celebration

2 A Poem in a Pool

3 Down by the Riverside

4 Sailing in a Cave

5 Ocean Motions       

6 Singing in the Rain (of Joy)

7 Beautiful Rains

8 A Lake I like

9 Water Echoes


Så här borde en SPA-skiva låta…


Jag låg i det varma vattnet i en av våra sköna spa-anläggningar i Västra Götaland. Tittade ut genom de stora fönstren. Det regnade. Träden vajade i vinden. Kändes kyligt där ute. Begynnande höstmörker. Underbart skönt att ligga i det varma vattnet. Låg där i lånade, lite för stora badbyxor. Två medelålders kvinnor kommer ut från omklädningsrummet.


Försökte öppna alla sinnen. Låta känslan och bilderna komma in. Hur kan denna upplevelse beskrivas med musik, minns jag att jag tänkte. Bestämde mig att ta med känslan hem till musikstudion.


Väl hemma satte jag mig med gitarren och försökte förflytta mig mentalt tillbaka till den tidigare spa-upplevelsen. Kanske det märks, men framförallt hoppas jag att du blir påverkad av lugnet och harmonin i musiken. Det är ju trots allt det som är meningen med den här skivan, att ta ner tempot i din kropp och själ. Jag har egentligen inga andra ambitioner. Så låt musiken spela på dina inre strängar.


SLOW BOAT är den fjärde KASA-LORD skivan. En naturlig fortsättning på de tre tidigare, men med vatten som tema och med drag åt genren Chill Out.Allt gott!

Tommy

Kasa-Lord